Svinet i mitt liv

Det är snart 1,5 år sedan jag skrev något sist. Jag har fokuserat på annat, helt enkelt. Men nu tänkte jag att det var dags att skriva ner en grej, som faktiskt gjorde mig förbannad.

Min första pojkvän var inte en speciellt bra människa. Jag blev våldtagen, psykiskt misshandlad, förföljd, hotad osv, mm etc. Den relationen tog slut 2003, men ändå finns han liksom kvar i mitt liv. Oftast i form av kvinnor som är/varit ihop med honom och som antingen hotar mig eller beklagar sig för mig.

För snart 1 år sedan fick jag ett mail från en kvinna som hade varit ihop med honom i ca 10 år. Hon ville veta detaljer från min relation med honom, frågade om vi kunde prata i telefon. Och det gjorde vi. I 3 timmar.

Under de 3 timmarna fick jag veta en del saker som gör mig så djävla förbannad. Saker han sagt om mig, om oss, som är så långt ifrån sanningen.

En av hans tidigare flickvänner kontaktade mig för en massa år sedan för att meddela mig att jag borde ta livet av mig efter det jag hade gjort mot honom när vi var ihop. Enligt honom hade jag mördat hans barn. Jag fattade ingenting. Menade han den där aborten jag gjort, när jag blivit gravid vid en våldtäkt, som han dessutom stöttade?

Under det där samtalet för snart ett år sedan fick jag veta vad det faktiskt är han berättar för folk. Inte bara för sina partners, utan även för sina föräldrar!

Jag hade blivit gravid, av en olycka, vi hade diskuterat det och bestämt oss för att behålla barnet. Sedan hade jag, i hemlighet, gjort abort. Asså, va!? Han var med mig på sjukhuset. Han tyckte jag skulle sno med mig sjukhusets lårhöga strumpor för att de var ”sexiga”. Han gav mig en ask med Marabou hjärtan efteråt. Och nu påstår han att han var helt ovetande och att jag gjorde det för att vara elak, mot honom!?

Jag vill inte älta det här mer men när jag om och om igen blir kontaktad av hans flickvänner och hans ex så är det väldigt svårt att släppa det.

1 reaktion på ”Svinet i mitt liv

  1. Svinet i ditt liv, som även var svinet i mitt liv, hemsöker även mig emellanåt. Oftast är det som mardrömmar och ibland är det tankar som poppar upp på dagen. Tankarna som poppar upp på dagen brukar bestå av: ”han kom för lindrigt undan”. Men jag tröstar mig med att någon gång kommer han att få det som han förtjänar, jag tror nämligen på karma. Sen kanske jag kan ge karma en liten knuff på vägen 😉

    Har sedan 8 månader tillbaka ett nytt förhållande med en man som gör mig lycklig på riktigt. Det som vi har går inte på något vis jämföra med det som jag hade med svinet. Svinet har med stor sannolikhet en narcissistisk personlighetsstörning eller jävligt starka drag från en sådan störning. Han är oförmögen att kunna älska någon annan än sig själv och han kommer aldrig att ändra på sig.

    Att ha ett nytt förhållande tillsammans med någon som behandlar en med respekt och äkta kärlek känns så himla ovant för mig, men jag håller på att vänja mig 🙂

    Hoppas jag inte drog igång för många jobbiga tankar nu. Ta hand om dig på bästa sätt <3

    Kram/Anja

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.