Nu börjar resan

Sedan ca 1 år tillbaka äter jag tabletter mot min ångest som jag har varje dag. Det är bättre nu än förut men inte helt bra, det är hanterbart.

Jag har även andra psykiska problem som jag lyckas trycka bort stor del av tiden men som ständigt finns där och som ibland simmar upp till ytan.

I helgen gjorde jag en dum grej som gav dåliga konsekvenser. En person jag bryr mig otroligt mycket om blev sårad och ledsen. Från min sida var det en del av mitt destruktiva beteende. Jag skadar inte min kropp men jag skadar min själ.

Idag tog jag kontakt med vårdcentralen. Jag meddelade att jag ville träffa någon för att påbörja resan att behandla mina psykiska problem. Om det är mediciner, terapi eller en kombo av båda får någon annan bestämma.

Någonstans i hjärnan vet jag att jag är värd ett bra liv. En del av ett bra liv är att må bra. Jag vill må bra.

7 reaktioner på ”Nu börjar resan

  1. Du är stark och bra som kämpar på. Det blir bättre och vi finns här!

  2. För elva år sedan gick vi i samma klass och träffades varje dag. Därefter tror jag inte vi träffats en enda gång tills för ett år sedan, då vi sprang på varandra på Lindholmen.

    Jag känner med andra ord dig inte – MEN – önskar dig all kraft, styrka och mod på vägen till målet! Idag har du säkert redan gått ett helt marathon när du tog kontakt med vårdcentralen, WOW!

  3. Du kommer att må bra, det är jag säker på. Håller tummarna att du får den hjälp du behöver utan krångel.

  4. Du kommer klara det här galant, och du vet var jag finns när det dyker upp hinder på vägen <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.