Lista

Introduktion av Tisdagslistan

Personligen så älskar jag blogginlägg som är listor där bloggaren svarar på frågor. Jag tycker det är intressant att läsa oavsett ämne. Eftersom jag själv gillar det så mycket så vill jag införa det på denna bloggen. Att bara skriva om psykisk ohälsa, även om det är vardag för mig, kan bli tröttsamt. Ett avbrott då och då lättar upp helheten. Så, varje tisdag förmiddag tänker jag publicera ett list-inlägg. Jag kommer försöka variera listorna så mycket jag kan, det blir lite roligare då.

Som första tisdag i Juli känner jag att det finns ingen bättre tisdag att börja med. Så, nu kör vi!

Har du några sommarplaner?

Jag hoppas kunna besöka Liseberg 1 gång med familje, om ekonomin tillåter. I övrigt så har jag inte planerat något alls. Då min dotter är hos mig varannan vecka så kommer veckorna med henne vara fokuserade på sådant som hon tycker om.

Vilket är ditt drömresmål och varför?

Jag skulle vilja bila runt i USA. Jag har aldrig varit där och med tanke på storleken på landet så är det nästan som att besöka flera olika länder, fast alla pratar samma språk.

Vad är ditt favoritmärke och varför?

Jag har inget favoritmärke förutom när det gäller datorer, där gillar jag Apple.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

Jag har fina ögon, jag är empatisk och en bra lyssnare. Jag är även väldigt bra på att prata.

Vad shoppar du helst på nätet?

Allt möjligt. Kläder, smink, film. Dock köper jag i stort sett aldrig skor på nätet.

Vilka appar använder du mest?

Gmail, Facebook, Instagram, Fenix (för twitter) och aCalendar.

Vad önskar du att du vore bättre på?

Teckna, rita, kludda. Kalla det vad du vill. Jag vill bli bättre på det.

Vem SMS:ade du senast och vad skrev du?

Min man, informerade honom att jag var på väg hem och att min telefon snart skulle ha helt slut på batteri.

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?

Jag skulle utforska min möjlighet att ta ett bolån och eventuellt lägga en del av pengarna på att köpa mig en bostad. Jag skulle antagligen också fixa mig en bättre (begagnad) bil. Ge bort en del till behövande.

Vilken film eller serie skulle du vilja leva i?

I stort sett vilket kostymdrama som helst. Inte för att liven i de filmerna verkar speciellt bra utan för att de är snygga.

Vilken är din favoritmiddag?

Jag tycker, tyvärr, att mat är ett nödvändigt ont. Jag tycker viss mat är god och jag äter ju mat, men jag skulle hellre byta ut måltiderna mot ett piller, som då skulle täcka upp hela näringsbehovet.

Om det är någon speciell lista ni vill att jag gör nästa tisdag, skicka en kommentar!

4 reaktioner på ”Introduktion av Tisdagslistan

  1. Svar: Usch vad tråkigt att höra 🙁 Håll utkik, kanske kommer en tävling lite senare i sommaren i bloggen där just sånna här lottas ut 😉

  2. den sista frågan är så intressant, verkligen en vattendelare! själv skulle jag aldrig vilja ta ett piller och förlora hungerskänslan/bli mätt. älskar mat! att laga OCH äta. smaker, konsistenser, kombinationer. tycker det är så himla roligt och även om jag rent intellektuellt fattar att man har olika upplevelser så har jag så svårt att sätta mig in i att folk känner det motsatta. intressant!

    /lovisa

  3. Jag förstår dig! Jag tycker det är ruskigt tråkigt att laga mat och mat känns aldrig spännande för mig, så det blir liksom tråkigt.

  4. Ja, listor är superkul! På nått lite sorgligt vis kan jag hålla med dig om matfrågan.. tycker matlagning, äta mat, planera mat osv tar så himla mycket tid!! tänk vad man skulle spara tid och energi av att bara ta ett piller.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.