NormalUnda

Ett armband för barnhjärnan

Sedan några dagar tillbaka pysslar jag för en god gärning. Jag hjälper en tjej, Emma, med att göra armband som säljs för att kunna bidra med pengar till forskning av barnhjärnan.

Jag tänkte göra lite skamlös reklam för armbanden här i bloggen, med tanke på att det är för en god sak och något som är högst relevant just här!

Den 15 mars är det NPF-dagen. En dag då man uppmärksammar NeuroPsykiatriska Funktionshinder. exempelvis ADHD, autism osv. 15 mars 2016 arrangerade Emma NPF-dagen i Trollhättan där det bland annat bjöds på föreläsningar. Emma planerar för ett liknande event 15 mars 2017 och har i samband med det startat en insamling hos Hjärnfonden för att stödja forskningen kring barnhjärnan.

Emmas insamling hittar du här: http://www.hjarnfonden.se/insamlingar/4002-lika-unika–npfdagen-2017/
Vill du läsa mer om NPF-dagen i Trollhättan kan du klicka in dig på eventets sida på Facebook här: https://www.facebook.com/events/543512865811404/

Om du vill och kan får du mer än gärna beställa ett armband. De kostar 50 kr/st + porto och kan fås med NPF-relaterad text. Exempelvis ”NPF”, ”ADHD”, ”Lika Unika”, ”NormalUnda” eller något annat. pärlorna är i blandade färger, se bilden ovan.

För att beställa kan du lämna en kommentar på detta blogginlägg, maila mig: annica@guldmedadhd.se eller maila till Emma: npfdagen@outlook.com

1 reaktion på ”Ett armband för barnhjärnan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.