Örhängen

Stöd forskningen av barnhjärnan

Till förmån för barnhjärnan tillverkar jag NPF-smycken i olika varianter. Jag har tidigare skrivit om armbanden som jag gör.

Nu har jag utökat till att även göra örhängen!

Dessa örhängen kan göras med maximalt 3 pärlor per hänge och man får själv välja om man vill ha bokstavspärlor eller runda pärlor, eller både ock. Bokstavspärlorna finns i A-Z och färgerna på de runda pärlorna är följande: vit, ljusrosa, persika, limegrön, mörkblå, mörkröd, mörkbrun (nästan svart), grå, turkos och orange. Pärlorna har en fin lyster, likt sötvattenspärlor.

Jag tillverkar dessa örhängen själv när jag får in en beställning. Utöver pärlorna är de gjorda i nickelfri metall, pläterad med roséguld. Det lilla ”kortet” som de är fästa vid är pappersrester från diverse pyssel. Den som spar han har.

Ett par örhängen kostar 30 kr + porto (7 kr) och de skickas till önskad adress i ett vadderat kuvert. Betalning görs enklast med Swish.

Hela summan, förutom portot, går till en insamling för barnhjärnan hos Hjärnfonden. Insamlingen är startad av Emma Larsson, som arrangerar NPF-dagen i Trollhättan den 15 mars 2017.

Vill du hellre skänka direkt till insamlingen, utan att köpa något, kan du göra det här: http://www.hjarnfonden.se/insamlingar/4002-lika-unika–npfdagen-2017/

Om du vill beställa ett par örhängen (eller armband) kan du lämna en kommentar, eller skicka ett mail till mig på annica@guldmedadhd.se.