Örhängen

Stöd forskningen av barnhjärnan

Till förmån för barnhjärnan tillverkar jag NPF-smycken i olika varianter. Jag har tidigare skrivit om armbanden som jag gör.

Nu har jag utökat till att även göra örhängen!

Dessa örhängen kan göras med maximalt 3 pärlor per hänge och man får själv välja om man vill ha bokstavspärlor eller runda pärlor, eller både ock. Bokstavspärlorna finns i A-Z och färgerna på de runda pärlorna är följande: vit, ljusrosa, persika, limegrön, mörkblå, mörkröd, mörkbrun (nästan svart), grå, turkos och orange. Pärlorna har en fin lyster, likt sötvattenspärlor.

Jag tillverkar dessa örhängen själv när jag får in en beställning. Utöver pärlorna är de gjorda i nickelfri metall, pläterad med roséguld. Det lilla ”kortet” som de är fästa vid är pappersrester från diverse pyssel. Den som spar han har.

Ett par örhängen kostar 30 kr + porto (7 kr) och de skickas till önskad adress i ett vadderat kuvert. Betalning görs enklast med Swish.

Hela summan, förutom portot, går till en insamling för barnhjärnan hos Hjärnfonden. Insamlingen är startad av Emma Larsson, som arrangerar NPF-dagen i Trollhättan den 15 mars 2017.

Vill du hellre skänka direkt till insamlingen, utan att köpa något, kan du göra det här: http://www.hjarnfonden.se/insamlingar/4002-lika-unika–npfdagen-2017/

Om du vill beställa ett par örhängen (eller armband) kan du lämna en kommentar, eller skicka ett mail till mig på annica@guldmedadhd.se.

NormalUnda

Ett armband för barnhjärnan

Sedan några dagar tillbaka pysslar jag för en god gärning. Jag hjälper en tjej, Emma, med att göra armband som säljs för att kunna bidra med pengar till forskning av barnhjärnan.

Jag tänkte göra lite skamlös reklam för armbanden här i bloggen, med tanke på att det är för en god sak och något som är högst relevant just här!

Den 15 mars är det NPF-dagen. En dag då man uppmärksammar NeuroPsykiatriska Funktionshinder. exempelvis ADHD, autism osv. 15 mars 2016 arrangerade Emma NPF-dagen i Trollhättan där det bland annat bjöds på föreläsningar. Emma planerar för ett liknande event 15 mars 2017 och har i samband med det startat en insamling hos Hjärnfonden för att stödja forskningen kring barnhjärnan.

Emmas insamling hittar du här: http://www.hjarnfonden.se/insamlingar/4002-lika-unika–npfdagen-2017/
Vill du läsa mer om NPF-dagen i Trollhättan kan du klicka in dig på eventets sida på Facebook här: https://www.facebook.com/events/543512865811404/

Om du vill och kan får du mer än gärna beställa ett armband. De kostar 50 kr/st + porto och kan fås med NPF-relaterad text. Exempelvis ”NPF”, ”ADHD”, ”Lika Unika”, ”NormalUnda” eller något annat. pärlorna är i blandade färger, se bilden ovan.

För att beställa kan du lämna en kommentar på detta blogginlägg, maila mig: annica@guldmedadhd.se eller maila till Emma: npfdagen@outlook.com