Grönsaker

Mat kommer lastat!

I min värld kan det här med mat ställa till problem. Det är så många beslut som skall fattas; vad skall vi äta, vilken dag skall vi äta vad, vad behöver vi handla, när skall vi handla? En hel rad med frågor behöver få ett svar.

Det blir ett moment som stressar mig samtidigt som jag har märkt att jag väldigt lätt plockar på mig på tok för mycket när jag är i matbutiken, sådant jag inte behöver. Det kan vara mat som inte äts upp eller prylar som aldrig används.

Jag vill göra det enkelt för mig själv, minimera frestelsen att köpa det som inte behövs och samtidigt plocka bort en del av stressen kring att handla mat. Men, man måste äta mat. Det är inget som kan hoppas över.

Jag tror mig ha funnit en gyllene medelväg. Det är att handla mat på nätet. Jag kan, i lugn och ro, sitta hemma i min soffa, fundera på vad som skall ätas under kommande vecka och hur lätt som helst klicka hem de varor jag vill ha. Om man vill hoppa över planerandet helt och hållet finns det dessutom färdiga matkassar som helt enkelt levereras hem med recept.

Jag gillar att handla från mat.se. Där kan jag plocka det jag vill ha utan att behöva följa några recept alls. De gånger jag inte orkar tänka själv så kan jag handla utefter deras recept som finns på sidan. Hur enkelt som helst.

Jag gjorde en beställning igår eftermiddag. 660 kr, maten levereras idag mellan 14-16. Perfekt för mig. Dessutom tog det mig max 20 minuter att klura ut vad jag skulle köpa och beställa det.

När min beställning var klar fick jag dessutom en rabattkupong som jag kan dela med mig av! Om du är sugen på att beställa mat på nätet så kan du prova mat.se, så får du dessutom en rabattkupong på 170 kr av mig. Klicka här för att nyttja rabatten! Denna rabatt är giltig till 1 september 2016.

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.